Followers

Jumaat, 26 April 2013

Dapat kerja :D :D

Assalamualaikum dan selamat pagi well tengok jam lah sekarang . hehehe .. hari ni hari bertuah kot buat saya sebab dah kerja . *mesti nak kate poyo nih* biar laa :P yang penting berakhirlah pengangguran untuk cuti semester nih .

Well , kedai tu kedai makan je . sebab ape pilih kedai makan ? sebab senang pagi boleh pergi jogging ke , boleh buat latihan memandu . kan senang tu . hehehe .. Kedai tu namanya Ammar Tomyam . tepi pantai tepi simpan . hehehe . kalau nak datang , datang la . huhuuh. sape² yang kenal jelahhh . heheh ..

Hari ni agak letih jugaklah tapi nih hari first , biasalah . nanti lama² terbiasa la . sekejap je tuh . tapi kan , kalau nak dibandingkan dengan kedai yang saya pernah keje dulu . yang tu lagi seksa . macam² kerja kena buat . letihhh , lagipun kedai nih pekerja dia semua rajin² .. takde curi tulang . tu point penting . hehehe .. sebenarnya nak boleh dapat kerja tu macam² usaha buat . tiga kedai kol nasib yang ni cakap ade kosong .  dah la tengah kumpul duit . nak beli telefon baru . hihihii .. harap² termakbul la nak beli telefon baru ganti telefon yang hilang . 

Okay laa . nak out dah nih , nak mandi dan tidurr .ehhh , silap .. solat dulu , baru tido :D
GOODNITE :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan