Followers

Khamis, 14 Februari 2013

Template baru ≧◠◡◠≦✌

Selamat Pagi . Alhamdulillah , sekarang dah selesai meng 'edit' blog . Agak lama jugak lah since dah lama tak edit . sesekali tuh kena jugak perah otak. Tengoklah hasilnya . Comel tak ? hahaha . Kalau ada pape yang tak berkenan tuh . Tolonglah tegur , saya nih baru je nak jadi pandai edit blog . Okay la . Kena tulis pendek je sebab sekarang ada bola . Perlawanan antara Real Madrid vs Man United :D . Jam pun dah dekat 4 pagi . So , Good Morning Semua . Daaaaa 




Sebelum keluar . Nak tunjuk gambar masa darjah satu kat korang kalau tak silap la . Cube cari yang mana satu saya ? :D

3 ulasan:

  1. ni saloh gamba nihh.tak jumpe pon.tipu je muh ni-,- mungkin kalau masing2 nampak tangan ra boleh cari muh y mana.sebab muka memang lain.tapi ra teka lah ep.5 dari kanan.sebab kening dia mcm muh.hee.peace^^

    BalasPadam
  2. 3 dari kanan laa .. believe meeeee ;D

    BalasPadam
  3. Im right !! Haha

    BalasPadam