Followers

Selasa, 18 Disember 2012

Cinta Pandang Pertama ? OMG !!


Selamat malam semua atau pun pagi sekarang . Macam biasa Muh takde pape nak buat so blogging jela kerjanya . ( mentang² la sekarang sampai dah wifi UiTM nye . huhu ) Sebenarnya Muh baru je selesai study subjek "Statics" . Semua orang ingat Statistic , bukanlah . budak² engineering mesti tau subjek nih . Insya'ALLAH Muh grade sebagai engineer nanti . Jaoh betul padangan . huhuhu . Okay  malam nih just nak post something yang jarang berlaku dekat Muh tahun ini . Agak² apa dia ea ? jeng , jeng , jeng  ..

Semua mesti dah suspen an . Nak cakap malu . HAHAHA . sebenarnya kan , sebenarnya kan Muh dah jatuh cinta bukan jatuh cinta biasa tu tapi pandang pertama babe . Aduhhh !! camne lah boleh jadi camtuh . Pening gak kepala , fikir kenapa jadi dekat Muh nih an . Tapi kalau fikir² balik memang lah jadi nama pun manusia gak an . Ada perasaan dan hati . Sebenarnya insiden nih tak sengaja dan diluar jangkaan . Alamak ! camne nak cerita ea . okay . camnilah ... meh nak cerita sikit . hihi 

Agak² yang mana jalan anda pilih ?

Pada hari Sabtu baru² nih ketika suasana macam nak hujan , sebenarnya dah hujan dah tapi berapa kali entah serik . huhu . Ketika Muh baru je lepak dengan budak UiTM Kedah ( perempuan ) kawan la . Lepas je ambil duit kat ATM tu ,ingatkan nak top up lah dekat mesin Wooop it . Pastu sebelum guna tuh dah nampak la perempuan tuh nak guna Woop it tu . tapi dia tak berjaya , So muh pun try lah jugak . manalah tahu tangan Muh ada berkat sikit ke . AHAHHA . last² sama gak . Error ! aduh . tapi masa tu memang nak top up gak . tapi top up bukan nak mesej dengan awek . Muh nih mana ada awek . just takut nak balas mesej Ma ke or Tepon ke . yela , anak bongsu laki an . tapi bukan anak bongsu . hihihi .
So dengan hati yang hampa teruslah ke kolej kristal mengharapkan top up . 

Tiba² , hujan turun dengan lebatnya ketika dalam perjalanan nak pergi top up tuh . punyalah takut basah berlari . nasib gak sekejap . then . jeng ! jeng ! jeng ! nampak la perempuan takdi tuh  yang pakai mesin wooop it tak lepas . hahaha . so masa tuh macam mana entah boleh sembang dengan dia . Manalah tahu dia pun ramah gak . Muh nih jenis boleh je dengan perempuan camna . (tak bermakna Muh ni playboy yerp 'nilah hok orang duk panggil Muh sokmo ) haish . so sampai kat kristal . kiteorang beli la top up tuh . Dia beli top up digi dan Muh beli top up celcom . Macam mana entah  lepas beli top up tuh . Muh boleh mintak nOmbor telefeon dia . Alamakkkk , macam terdesak sangat jep . Nasib dia bagi siap tanya agi nak digi ke maxis . Muh pilihlah digi sebab lepas nih ingat nak pakai digi gak . huhuu . So lepas balik kolej tuh tak mesej lagi budak tuh . Sebab dalam hati tengah berdebar² fikir adakah perkara ni akan berulang kembali seperti dulu . Penderitaan diri belum pulih , mungkinkah ini penawar atau racun ? Ahhhhh . susah untuk Muh jawab tapi buat masa sekarang kitaorang just mesej² je .

Begitulah cerita nya kalau dah cinta pandang pertama nih . alahai , malunya  . aduhh . kalau dia reject masa nak bagi nombor tuh mesti malu an . huhu . anyway tenx sudi baca . hope boleh komen sikit dan bagilah komen dalam membina Muh ye . Adakah perlu semua ini atau tak ? hurrm . okay . selamat Malam semua . Tidor dulu . Papapai ^_^

2 ulasan:

  1. fuyoooo muhsin...ni sume berkat kitorg...law kitorg x ajk g sne,,xjmpe ngn pompuan tuh kn??hahaha...
    pasnih update cerita yg latest...
    adakah muhsin berjaya memikat hati perempuan tuh??kih3...

    BalasPadam
  2. HAHAHA . yg tuh xthan tuh . ad smbungan pulak dah . huhu

    BalasPadam