Followers

Jumaat, 30 November 2012

10 Tanda Awal Kene Tinggal Gefrend Dan Bofrend 2


Dah lama kan Muh tak post dalam blog nih . Nasib la teringat nak post . Korang sihat tak ? Alhamdulillah kalau sihat yerp . kalau tak sihat tuh . Muh doakan cepat-cepat sembuh dan jaga lupa makan ubah ^_^
okay . dah baca tajuk atas tuh ? nih sambungan post yang lepas . Ada lebih kurang 5 lagi . Hehehe . Mari Muh sambung .. :)


6. Kalau dah slow-II nak kena tinggal tuh biasanya waktu keluar dengan anda lah yang paling tak best . Kalau keluar pun kurang bercakap dan terus jadi pendiam . Tapi kalau tak keluar dengan anda , tulah yang paling best dalam hidup nya :D

7.Kalau biasanya pasangan anda tak pernah sembang pasal topik perancangan masa depan (kahwin) dan selalu je mengelak . Cepat-II tinggalkan dia . HAHAHA . tu je pesanan saya .


8.Tanda nih pun boleh tahan gak . Kalau tiba-II je dia cerita keburukan dirinya pada anda yang tak pernah anda dengar baik anda tutup telinga dah hantar mesej break . tu semua alasan jelah . konon-II nak buat jadi simpati dan tak minat dah .

9.Anda kalau ada pasangan mesti bergayut lama-lama kan ? Tapi kalau pasangan anda dah mula gayut sekejap-sekejap tuh maksudnya dia dah bosan dan dia akan cari pasangan lain . Kalau anda nak stay terus dengan pasangan anda stay la . Tapi nyesal kelak . Hehehehe :)

10.Yang nih bahaya . Dia akan menceritakan kelebihan ex-II dia yang dulu . Dia akan bandingkan pada diri anda . Dan pada masa tuh anda rasa memang tidak dihargai langsung dan kerdil je rasa . Tu la . Gatal sangat nak kapel . hahaha . gurau :) Hehehe . 

Cukup 10 akhirnya . hehee . sebenarnya Muh banyak gak cerita nak kongsi mungkin next post kowt . Busy bebenor ... *Peace YO