Followers

Ahad, 28 Oktober 2012

10 Tanda Awal Kene Tinggal Gefrend Dan Bofrend 1


Long time tak post kat blog nih . Even dah seminggu cuti tapi malas jadinye nak sentuh blog nih . Walaucamne pun hari ni ambil mase sikit nak post sesuatu dalam blog saye nih . Okay . hari ni nak post tentang 10 Tanda Awal Bakal Ditinggal Kekasih . HeHeHeHeHe .. Mesti ramai nak tau kan ? yela . semua duk sibuk jage pasangan masing2 . nasib saya nih single . Tapi adelah sikit ilmu nak share2 nih . huhu
Okay lah . Selamat Membaca Dan Boleh Lah Nak Check Bofrend Dan Gefrend Korang .


1. Bila nak ajak keluar dating , Macam-II alasan yang dikemukakan . Kadang-II alasan yang tak logik pun boleh diusulkan . Kalau macam nih , boleh dah fikirkan Bofrend / Gefrend lain . HeHeHe .


2. Ingat tak maa tengah duduk bercinta bukan main lagi . Mulut tu tak pernah lekang dengan ungkapan sayang , rindu , cinta dan so on . Lepas tuh ada pulak membahasakan diri mesti guna perkataan yang manis ( yang tuh fikir sendiri lah ) .HUHUHU . Tapi kalau dah sekarang kurang kedengaran perkataan seperti tuh dan kadang-II boleh terkesan perkataan yang tak pernah didengar tuh baik cepat-II lah tinggalkan dia dulu. 


3. Yang nih mesti anda pernah buat dulu kan ? mesti pernah simpan gambar Si Dia dalam wallet . Tapi zaman sekarang nih semua dalam handphone kan ? okay . Kalau hubungan anda dah tak lama . Cuba tengok  kot2 ada gambar korang dalam handphone Si Dia atau pun wallet . Kalau dah takda tuh pandai-II lah nak menilai tuh ea ? HuHuHu :)


4. Kalau keluar dating , Si Dia dah pandai buat muka . Dia akan jadi seorang pendiam dan tidak ceria seperti sebelum nih . Lepas tu kadang-II dia akan tengok pada jam tangannya . Akhir sekali tempat yang koang akan dating ialah pasar . HaHaHa :D


5. Yang nih kritikal gak . Bila korang tengok dia duk pegang handphone tuh tak lepas-II kalau boleh nak ke tandas pun dia tak tinggalkan . Mungkin ada sesuatu yang disembunyikan ? Pandai-II lah fikir .
Rasanya setakat nih lah dulu post . nak tulis 5 lagi lain kali pulak ye . Sebab nak pergi jogging lak . 

HehEhEHe . Okay . TATA :D

2 ulasan:

  1. memang dah xde panggilan manja dan sekarang mmg dh xde pape dah :') sabar je lah .

    BalasPadam
  2. tulah last berlaku kan ? sabar yerp :)

    BalasPadam