Followers

Ahad, 12 Ogos 2012

Toink2 ! !


Selamat Pagi . dah pagi dah . saje je post . bosan xtau nak buat pe . so post jela . lagipun lame x post .. huhu . Okay , hari ni Muh nak kongsi sikit ape yang Muh buat semalam . Muh dan kawan2 p shopping . HAHA , tu pun nak bagitau . takdela nak heboh sangat . sebenarnye Muh nak bagitau yang shopping complex dah semakin sesak . sebab sebelom ni , Muh p biase2 je oram x amai un . p xd p Ya ALLAH . amai gler . nasib la boleh bernafas agy .. huhu , Muh sempat gak beli satu baju . p xsmpat la nk post . sambil tu Muh dan kawan2 bukak pose kat sane . tapi kitorang minum air je .. :D

sebelum bukak posing dulu .. ^_^


Tiada ulasan:

Catat Ulasan