Followers

Rabu, 15 Ogos 2012

Oh ! Charlie !



Selamat pagi ! okay .. hari ni sebelum malam menjelma .. sebelum bas tiba , sebelum naek bas ..
nak cite la ckit kesoh cdeyh . tapi xla sedih . ni laki la .. huhu

tengok gambaq bawah nih , ni la kesan dripada charlie tu . bisa dye . perghhh ! pedih tapi tak bawak maut un ase . uhuhu :D .

sebenarnya Muh dah kne banyak kali dah charlie ni , tp ni paling jelas nampak kesannye . naseb baik xkene kat muke , law tak . dah xleh nak rye da .. 

                                                ni la gambaq kesannye ..(1)

                                                   ni la gambaq charlie tuh (2)

                                                ni un same gak (3)

cute an serangga nih . sekali tengok macam x bisa . tapi hish , Allah saje yang tahu .. kAy la ! selamat berpuasa :D

Ahad, 12 Ogos 2012

Toink2 ! !


Selamat Pagi . dah pagi dah . saje je post . bosan xtau nak buat pe . so post jela . lagipun lame x post .. huhu . Okay , hari ni Muh nak kongsi sikit ape yang Muh buat semalam . Muh dan kawan2 p shopping . HAHA , tu pun nak bagitau . takdela nak heboh sangat . sebenarnye Muh nak bagitau yang shopping complex dah semakin sesak . sebab sebelom ni , Muh p biase2 je oram x amai un . p xd p Ya ALLAH . amai gler . nasib la boleh bernafas agy .. huhu , Muh sempat gak beli satu baju . p xsmpat la nk post . sambil tu Muh dan kawan2 bukak pose kat sane . tapi kitorang minum air je .. :D

sebelum bukak posing dulu .. ^_^