Followers

Jumaat, 13 April 2012

Sweet Memory ^_^





Selamat Malam kawan-2 sekalina , hari ni hari indah gak lah buat muhsin tapi ada gak malang sikit , tapi yang malang tu takyah la nak cerita kan ., kata orang yang pahit jangan dikenang ..

 So , malam nih muhsin just nak ctew sal aktiviti petang xd ? cuba teka apa dia ? reunion la .. huhu . okay , reunion ni krenye dah lame sangat nak buat , tapi hari ni baru dapat buat . ni reunion awok-2 tingkatan 3 Mumtaz 1 Sekolah Menengah Agama Sultan Ismail Dungun .. memang agak lama jugak tak tengok budak-2 nih , yelah even ada jugak yang pindah satu sekolah dengan Muhsin . tapi yang tak jumpa terus dengan muhsin lagi la tengok dah berubah sorang-2 . besor jalor doh .. huhu ..

 Okay , reunion nih start jam kol 3. . kalau janji melayu bukan pukul 3 .. 3.30 baru ada semua , tu un belum masak lagi ayam tuh . disebabkan macam-2 problem ada , so kitorang just bakar atas simen , tapi ada la yang pakar buat dalam bab-2 mcam nih . Muhsin just tolong masak dengan kipas-2 je .. lalala ~ , okay , ayam tu semua masak jam berapa entah , rase-2 jam 6 kalau tak silap . tapi sebelum makan tu , kami sempat bergambar ramai-2 ., maklum la lama tak jumpa an , so snap la .. wak kenang, kenangan .. huhu okay , sampai sini je ., muhsin malas nak tulis , hehe ^_^



Tiada ulasan:

Catat Ulasan