Followers

Sabtu, 31 Mac 2012

Very Touching !!


sekian lama tak post , akhirnya boleh juga curi-curi masa nak post. hari ni saya nak post mengenai satu lagu yang sangat menyentuh jiwa saya . wow !! nampak jiwang an ? dah lama dah dikenali sebagai mat jiwang , walaupun muka bunuh tapi hati berbunga , bak kata orang don't jugde a book from it cover. macam tulah . lagu ni mula-mula dengar , fuh rasa sedih gila , pastu pergi layan pulak lirik dia ., hampir menelih air mata ., haha .. nak kata apa pun kata la . kalau rasa tak percaya dengar la sendiri lagu nih ., kalau rasa nak feeling tu , rasa jelah  bukan kena beli pun an ? betul ork ?
tapi ni  pengakuan dari hati saya yang tulus mengatakan lagu ni memang touching . mungkin sebab pengalaman banyak gak ., hehe ., macam la orang lain tak de pengalaman juga an ? eleh ., tepuk dada tanya iman . okayla ., terimalah lagu tu , jeng-2 . hehee



Tiada ulasan:

Catat Ulasan