Followers

Khamis, 26 Januari 2012

Macam2 Jadi

ANNYEONG !!
hari ni jadi korea sikit,haha .. koya betul ,sekarang nih susahlah nak update blog nih , kalau ada laptop sendri kan best , nih asyik2 numpang je taw . takpe , balik 17hb nih , aku nak baiki desktop aku yang "bersekung" kat dalam bilik tuh . nak kata ok lagi tak tahula , dah lama tak bukak tekpom .,hari nih post untuk cerita semua aku alami hari ni . , haha , macam tak de kerja da . ,

mula-mula aku bangun tidur , #tu pun nak cter . sejak sekian lamenye aku tak pergi jogging pergi la taman tuh , maklum la nak try temuduga nak masuk Universiti Pertahanan Nasional Malaysia kan . mintak2 boleh la , . tak sampai dua lap aku dah mula nafas tak stabil , haha .. tapi boleh jugak habiskan 4 lap . fuh , bukan senang nk buat bg orang yang dh lame tak jogging . , tapi kat taman tuh aku jumpa la kawan aku sorang nih , namanya Marzuki , aku ingtkan dia da sambung amek tingkatan 6., tapi tak rupnya , dia cakap pentdbiran tak bg. yang pliknya , dia sempat untuk belajar kt sne selame 1 minggu kalau tak silap la . , huhu . ok , kite berborak ap yang ptot , ,huhu , haaa , nih ade cerita yang aku ase kalau cerita nampak cam dose plak , tapi aku nk bg pengajran je tkpe kowt , . kat taman tuh aku ingt jogging nih mesti la pkai pakaian yang leklok an , . tapi laen pulak yang aku tengok nya , ada la sorang minah nih , punyalah pakaian kalau lelaki tengok tergoda . tapi aku tak termasuk la takdi uh , dhlah putih , pahtu agak ketat , lalu nampk la ap yang tak septutnya nampak , . ish2 ., ape nk jdi lah dak2 skunk , macam la aku taw orang tu muda dri aku , . huhu, , ape2 un , aku nk ttop da kesah taman nih , , biar bnyak agi un . ,

haaaa., yang petang aku tak nak cerita sebab nya , aku banyak mengadap facebook je , aku dah addicted dah nih , , haha . ok la . , malam nih agak susah jugak nak lelapkan , tapi kalau aku lelap gerenti tidur dah ., pakaian aku tak sumbak lagi lam beg, malas la . bukan apa, takdi aku pergi anelka aku tengok kawan aku masing2 da kerja . , deki tol , nak jugak rasa duit tangan sendri kan . , malam takdi aku pergi kedai tuh , selesai je balek , tup tup , ada roadblock, ayoo .. banyak gelabah gak masa tuh , yela . bukan pernah kena un , tapi takpelah leh rasa , nasi baiklah takde pape , lulus , , haha , . cuma plat motor je patah cikit yang dia tegur . , polis yang tengok lesen aku tanya macam2 , . aku dengan spontan nye jwbnye ., nasib dia tak tanye , duk mane . , haha . , bnyaklah . , ok la. , sampai sini je post utk kali nih , aku pun da ngntuk , , tidur besh lagi , , huhu , ok la , Assalamualaikum . .


haaaa ,. ni la gambar yang sempat snap kat PLKN uh , botak belake an . , haha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan