Followers

Jumaat, 30 Disember 2011

Malam Yang D!ng!N

Assalamualaikum . ,
haaa , hari ni Muhsin post lewat sikit , entahla sebab apa , maybe sebab pagi tak di bangun lewat kot , hehe .. biasalah bila da abih SPM nih . tidur dah tak terurus , anyway. . malam nih sejuk ngat. . nak tidur tapi sayang la . , bak kata orang ,, sayang seribu kali sayang . . dahlah hari ni dah masuk 30hb Disember 2011 , nanti tahun nih nak tinggal dah kita nih . , 2012 akan muncul pulak . , Muhsin jugak akan tinggalkan rumah n p PLKN nye pasal , . xpela . , dah jadi kewajipan , duk rumah un tak de keje gk . , bek p je an . , huhu . . gane2 pun an . tak sanggup gak nak tinggalkan rumah ,. kawan2 even dapat kawan baru utk 3 bulan nih .. huhu :) Muhsin sejak balik rumah nih , tidur tak penah pukul 10 . , paling awal pukul 12 . , 2 pun jrang sangat2 , . huhu . . paling lewat tidur pukul 4 . , ap la nak jadi nge aku nih. , tapi takpe . , boleh tolong orang yang tak tidur sekali . , bukan ap , selalu muhsin layan budak2 lam facebook 2 . , yela . , dorang pun tidur lewat jugak , . huhu

haaaa. . jangan salah paham plak . , 2 bukan makwe . , 2 kawan . saje2 puah tekpom . , upload gmbr dye. , p takpe. , dye tak marah .. [dah tnye] . sebenarnya orang yang kat atas tu salah sorang kawan late night muhsin nih . , kadang2 send dye chatting gk . . p nak wak cmne , , pah nih ye nk blek hostel . . ilang sorang mmber . , huhu . , anyway .. dye baik . , n panday buat lawak . , ap da. , mybe da already taken kowt . , sebab nampk kat facebook dye ad relationship . p tak kesah la . , kawan je kan . , huhu ,, anyway . , ini je utk malam nih . . nite all <3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan