Followers

Rabu, 28 Disember 2011

banyop keje !!

assalamualaikum .. hari ni dah masuk 28hb Disember, tak lama lagi tahun baru nak tiba dah dan sekolah akan dibuka semula , tapi itu untuk budak-budak sekolah la. macam Muhsin nih tak pergi sekolah dah. bukan duduk rumah, tapi kena pergi pulak Program Latihan Khidmat Negara(PLKN).. huhu
hari ni Muhsin bangun awal, tapi baru sekarang nak update blog nih sebab baru sempat nak bukak laptop nih. huhu ,, macam mana pun Muhsin ucapkan selamat pagi biar matahari dah terpacak pun. Muhsin bangun pagi takdi agak kucar-kacir gak sebab kena buat perkara dua dalam satu masa. pecoh pale!! mikir gane nak settle. mula-mula kena pergi bank dan pada masa yang sama kena pegi buat latihan jam kat tempat buat lesen tuh.


Pagi tu Muhsin pergi lah buat akaun bank dulu sebab nak settle yang sibuk dulu kan. Ingatkan bank buka pukol 8 pagi tapi rupanya buka pukol 9. Aiseh kena tunggu pulak. tapi tak pe semangat punya pasal. Dah selesai bank, terus Muhsin pergi kat tempat lesen tu nama tempat tu WIMOZAD. nasib baik masa tu kawan-kawan Muhsin tak de sorang lagi yang buat. diorang tunggu Muhsin rupanya tapi sebab dorang tak panday isi borang. tergelak Muhsin sorang-sorang bila dorang kata tak panday isi borang. huhu ,, gane2 pun kami isi je dan main motor adalah sekali sorang. huhu :)dahlah tipu borang kat situ. mari dahlah lewat, tapi pergi isi awal. takpelah janji siap. huhu.. tapi Muhsin tak sempat gak wak lesen P sebab kena pegi PLKN.. bulan 3 pulak balik buat. huhu,, itu saja untuk hari ini, law Muhsin rajin , Muhsin post la lagi, heheh :D

1 ulasan:

  1. gi PLKN kat mne? nway.. done follow ur blog.. jom jln2 blog akak.. =)

    BalasPadam