Followers

Ahad, 1 Januari 2012

20!2

Selamat Tahun Baru yer . .
walaupun lambat , tapi tak pe , nak post jugak kat dalam blog nih ,, yela .. pagi nanti nak bertolak dah nak tinggalkan Dungun nih .. T_T , tapi tak kesah la , dah emang jadi kewajipan pergi PLKN tuh . btw , tahun ni tahun 2012 an ? sekarang umur muhsin da meningkat , tak kesah la belum sampai befday un , ada aku kesah ? takde an , guraw je , , anyway .. malam ni or maybe orang panggil pagi ni , tak tahulah sapa tu , Muhsin agak sibuk cikit , yela last minute baru nak kemah beg , nak lipat baju , nak cari baju , semua la perkara macam nak balik hostel uh . macam mana pun Muhsin happy je , , sebab boleh merantau kat tempat lain . tak kan nak tinggal kat Dungun je kan . huhu ,ramai gak malam nih duk post kat facebook pasal azam masing-masing . . hurm , bagi Muhsin la , tahun ni nak jadi lebih matang lagi , yela . . sampai sekarang macam budak-budak lagi , tapi tu kat depan kawan-kawan dan family je , depan awek cover teruz , macho habes , , haha ..


haaaaa, . gambar yang atas tuh , Muhsin amik petang takdi ,, gaye macho gler !!! haha ,, pasan sorang nampak ,, sebenarnya Muhsin saja je nak tunjuk rambut sikit , nampak marah an ? haha ,, anyway tenx to all

Tiada ulasan:

Catat Ulasan