Followers

Sabtu, 31 Disember 2011

Maharaja Lawak Mega !!

malam nih . , Muhsin da melepas tengok live MLM nih . , sebab rumah tak de beli un channel 2 . , huhu .. however , boleh jgk tgk . , internet an ad. , klik je . , kan semua di hjung jari , cewah . . da jadi iklan ap ntah . , huhu


ni yg first nye . .


ni yg second nye . .
las2 . Muhsin gelak sorang depan kompeter nih . macam orang gila dah . . huhu ,biar pun kumpulan Boboi nih kalah . , tapi Muhsin tetap minat dye . , kelakar giler. , boyboy nge girlgirl . . haha ,, layan je ^_^

Jumaat, 30 Disember 2011

Malam Yang D!ng!N

Assalamualaikum . ,
haaa , hari ni Muhsin post lewat sikit , entahla sebab apa , maybe sebab pagi tak di bangun lewat kot , hehe .. biasalah bila da abih SPM nih . tidur dah tak terurus , anyway. . malam nih sejuk ngat. . nak tidur tapi sayang la . , bak kata orang ,, sayang seribu kali sayang . . dahlah hari ni dah masuk 30hb Disember 2011 , nanti tahun nih nak tinggal dah kita nih . , 2012 akan muncul pulak . , Muhsin jugak akan tinggalkan rumah n p PLKN nye pasal , . xpela . , dah jadi kewajipan , duk rumah un tak de keje gk . , bek p je an . , huhu . . gane2 pun an . tak sanggup gak nak tinggalkan rumah ,. kawan2 even dapat kawan baru utk 3 bulan nih .. huhu :) Muhsin sejak balik rumah nih , tidur tak penah pukul 10 . , paling awal pukul 12 . , 2 pun jrang sangat2 , . huhu . . paling lewat tidur pukul 4 . , ap la nak jadi nge aku nih. , tapi takpe . , boleh tolong orang yang tak tidur sekali . , bukan ap , selalu muhsin layan budak2 lam facebook 2 . , yela . , dorang pun tidur lewat jugak , . huhu

haaaa. . jangan salah paham plak . , 2 bukan makwe . , 2 kawan . saje2 puah tekpom . , upload gmbr dye. , p takpe. , dye tak marah .. [dah tnye] . sebenarnya orang yang kat atas tu salah sorang kawan late night muhsin nih . , kadang2 send dye chatting gk . . p nak wak cmne , , pah nih ye nk blek hostel . . ilang sorang mmber . , huhu . , anyway .. dye baik . , n panday buat lawak . , ap da. , mybe da already taken kowt . , sebab nampk kat facebook dye ad relationship . p tak kesah la . , kawan je kan . , huhu ,, anyway . , ini je utk malam nih . . nite all <3

Rabu, 28 Disember 2011

banyop keje !!

assalamualaikum .. hari ni dah masuk 28hb Disember, tak lama lagi tahun baru nak tiba dah dan sekolah akan dibuka semula , tapi itu untuk budak-budak sekolah la. macam Muhsin nih tak pergi sekolah dah. bukan duduk rumah, tapi kena pergi pulak Program Latihan Khidmat Negara(PLKN).. huhu
hari ni Muhsin bangun awal, tapi baru sekarang nak update blog nih sebab baru sempat nak bukak laptop nih. huhu ,, macam mana pun Muhsin ucapkan selamat pagi biar matahari dah terpacak pun. Muhsin bangun pagi takdi agak kucar-kacir gak sebab kena buat perkara dua dalam satu masa. pecoh pale!! mikir gane nak settle. mula-mula kena pergi bank dan pada masa yang sama kena pegi buat latihan jam kat tempat buat lesen tuh.


Pagi tu Muhsin pergi lah buat akaun bank dulu sebab nak settle yang sibuk dulu kan. Ingatkan bank buka pukol 8 pagi tapi rupanya buka pukol 9. Aiseh kena tunggu pulak. tapi tak pe semangat punya pasal. Dah selesai bank, terus Muhsin pergi kat tempat lesen tu nama tempat tu WIMOZAD. nasib baik masa tu kawan-kawan Muhsin tak de sorang lagi yang buat. diorang tunggu Muhsin rupanya tapi sebab dorang tak panday isi borang. tergelak Muhsin sorang-sorang bila dorang kata tak panday isi borang. huhu ,, gane2 pun kami isi je dan main motor adalah sekali sorang. huhu :)dahlah tipu borang kat situ. mari dahlah lewat, tapi pergi isi awal. takpelah janji siap. huhu.. tapi Muhsin tak sempat gak wak lesen P sebab kena pegi PLKN.. bulan 3 pulak balik buat. huhu,, itu saja untuk hari ini, law Muhsin rajin , Muhsin post la lagi, heheh :D

Selasa, 27 Disember 2011

Protokol - Protokol

Hye , selamat pagi semua . hari ni bangun awal sikit sebab tak tahulah nape Muhsin leh bangun awal camni, maybe sebab dah biasa kat asrama kowt , macamlah kat asrama Muhsin tak pernah bangun lewat, tipulah . huhu.. Hari ni Muhsin nak cerita sikit pasal satu program yang sekolah Muhsin buat dulu. ermmm .. program yang diberi namam protokol. Mula-mula tu Muhsin tak tahulah sangat pasal protokol tu apa, las2 baru tau yang protokol nih macam cara kita pakai sudu garfu, kedudukan dalam satu majlis, dan banyak lagi la. Tak kan Muhsin nak sebut satu-satu kan. Lengoh la .. huhu..

kat atas nih gambar Muhsin masa protokol tu, huhu.. program tu berjalan selama dua hari. haaaa,, ni yang buat Muhsin suka sebab dua hari tak yah ngadap buku. hahaha .. jahat sungguh niat muhsin nih kan. macam mana pun tak lah samapai dua hari tak belajar . sehari lebih je kowt ,, program tu berjalan dekat dewan makan aspuri, enthlah kenapa buat kat sana. mentang-mentang aspura agak bersih, huhu.. Pada mulanya program tu berkaitan dengan cara pakaian dan dalam majlis. Agak bosan jugak la, bukan apa sebenarnya kitorang tunggu saat makan jeh .. tahu-tahula lelaki camna mana kan, huhu.. Lepas tu bermula lah saat menuju ke Hotel Primula yang berdekatan dengan sekolah Muhsin. Bila tiba semua buat kagum tapi Muhsin cool je, haha .. tipulah, masing-masing tak pernah pergi hotel yang berstar tuh. Masa kat dalam tuh agak mewah lah juga suasana nya. Haaa.. tibalah saat dinanti , makanan telah dihidangkan dan sekarang masa nak menggunakan sudu dan garfu masa makan. Mula-mula tu kaget gila sebab manalah pandai sangat pakai besi tu, nasib baiklah practice make perfect, speaking pulak. Makanan yang Muhsin suka kat sana ialah stick[betul ke tak au eja cam tu].. Yelah,selama nih tengok dalam tv je makan mende tu, sekarang cokoh depan mata . Apa lagi , masing-masing lahaplah. Ada yang tak habis makan dan adalah orang yang tolong perabih makanan tuh, huhu.. Sebelum makan tuh Pengetua sekolah adalah duk sembang depan sebab Muhsin pun tak dengar mana. huhu .. selesai makan terus balik sekolah .. tulah antara sweet memory 2011 <3

Ahad, 25 Disember 2011

kene PLKN


ehem2 , semua orang bila da abih SPM mesti nok enjoy an .. gne prasaannye bile tibe2 .. bace lam internet , anda terpilih untuk mengikuti program khidmat negara . melompat sorang2 maybe sbq suke n maybe sebaq sedih sebq terpakse hbiskan cuti kt nun . gne2 un saya da terpilih , nak buat macam mana , dah rezeki katakan .. huhu .. naseb bek taon nih elaun dorg bagi rm150 sebulan . rase2 ckup dh 2 .. huhu .. <3

f!rst Blogg!ng

haip , hari ni hari first saya blogging . bukan pandai sangat pun nak blogging nih . pandai2 macam tuh je ..kalau korang pandai lagi tolong la ajar saya neh . bukan apa boleh pahala pe kalau kita ajar ilmu kat seseorang tuh .. huhu .. bwt , korang sihat tak ? mesti sihat2 aje an , kalau korang baik korang add la facebook saya neh .. Muhsin Kamikaze.. tengop gambor bwoh 2 .. huhu